Ett uppstartsmöte 

Den 1:a juni hade entreprenörsmentorsprogrammet ett uppstartsmöte där mentorer och adepter fick möjlighet att träffa varandra för första gången. I dagsläget är det sex stycken mentors/adept-par medverkande och de kommer ingå i programmet i fem månader, fram till den sista oktober 2016.

Mentorerna och adepterna kommer träffa varandra minst en gång per månad över en kaffe eller lunch för att prata om entreprenörsskap och företagande i Sverige. Målet med mentorsprogrammet är att lära sig av varandra, dela med sig av tips och såklart nätverka.

Under den första träffen fick mentorerna och adepterna tillsammans skriva ett informellt kontrakt där de kom överens om var de ska hålla sina möten, hur ofta de ska ses och vem som är ansvarig för att boka dem. Utöver de fick de också möjlighet att skriva ner mer abstrakta funderingar såsom deras individuella mål och önskningar. Innan mentors- och adeptparen gick hem för kvällen hade de bestämt sitt första möte på egen hand. Ett par skulle ses redan dagen efter!

Vi vill tacka alla deltagarna för att de kom och vi är jätteglada att de är med i mentorsprogrammet. Skulle du vilja blir mentor eller adept? Skicka isåfall iväg ett mail till calle@integratorernahbg.com med information om dig själv.
 

Feel free to comment:

Latest Posts

Latest Comments

-

Blog archive

Links

-

Tag cloud

-