LÄR DIG MOBIL HANDEL!

Du är intresserad av försäljning och teknik och har helst någon yrkeserfarenhet av att ha jobbat med att samla in, redigera, förpacka och/eller publicera erbjudanden. Du har kanske jobbat på webbyrå eller marknads- eller informationsavdelning.
Du är troligtvis mellan 25 och 35 år även om vi givetvis inte har några hinder för yngre eller äldre än så. Men du känner att du vill satsa rejält på utbildningen och du har bråttom ut på marknaden för att kunna använda dina nya kunskaper. Och tjäna pengar.
Vi behandlar aldrig någon annorlunda oavsett kön eller bakgrund. Hos oss är alla lika värda och vi ställer samma höga krav på alla.

BEHÖRIGHET
Behörighetskraven är normalt liknande som när du söker till högskolan, alltså minst gymnasieexamen (kallades tidigare grundläggande högskolebehörighet).
Du kan också vara behörig genom att ha en svensk eller utländsk utbildning som motsvarar en gymnasieexamen eller om du är bosatt i Danmark, Finland, Island eller Norge och där är behörig till motsvarande utbildning. Du kan också vara behörig söka genom svensk eller utländsk utbildning, praktisk erfarenhet eller på grund av någon annan omständighet som gett dig förutsättningar att tillgodogöra dig utbildningen. Läs mer hos Myndigheten för Yrkeshögskolan och ta kontakt med ledningsgruppen om du anser dig vara behörig utan gymnasieexamen.

SÄRSKILD BEHÖRIGHET
Lägst betyg E i Eng 5, alternativt lägst betyg G i Eng B eller motsvarande.
Lägst betyg E i Ma 2 a/b/c, alternativt lägst betyg G i Ma B eller motsvarande.
Lägst betyg E i Programmering 1, alternativt lägst betyg G i Programmering A eller motsvarande eller minst 2 års arbetslivserfarenhet på deltid inom programmering och/eller webbutveckling eller motsvarande.

ANDRA MERITER OCH SKRIFTLIGT PROV
Förutom betyg (vi räknar Svenska, Matte och Engelska) får du tillgodoräkna tidigare utbildning, yrkes- eller arbetslivserfarenhet, t ex inom grafisk- eller medieindustri eller där du arbetat med att samla in, redigera, förpacka, distribuera och/eller publicera information på tryck, webb eller andra medier. Du kan också få extrapoäng genom ett obligatoriskt skriftligt prov under våren.

SÄRSKILT PEDAGOGISKT STÖD
Den som går en utbildning på yrkeshögskolan har rätt att få särskilt pedagogiskt stöd om du har behov av det för att nå utbidlningens mål. Vi som utbildningsanordnare ansvarar för att se till att du får det stöd som du behöver. Läs mer hos Myndigheten för yrkeshögskolan.

VAD BEHÖVER DU
Du behöver vara förberedd på att studietakten kommer vara hög. Vi vet att du har bråttom ut tillbaka till arbetslivet och att företag kanske försöker erbjuda jobb till de av er som är duktigast redan under utbildningen.
Skolan ska hjälpa till så mycket som möjligt genom att anlita bra lärare, ha bra utbildningsmaterial samt att videofilma de flesta momenten så att du dels inte missar något, dels kan repetera kursmoment om du så behöver.

DU MÅSTE HA EN EGEN DATOR
Du behöver ha en egen dator, denna får du bekosta själv. Vi utgår från att de flesta av er som söker till denna utbildning redan har en egen bärbar dator.
Om du ska göra appar för Android och enklare appar för iPhone/iPad, kan du klara dig med en hyfsad bärbar PC med Windows och i många fall även med Linux. Vi rekommenderar dock en MacBook av något slag för denna utbildning eftersom samtliga verktyg finns för Mac.
Skolan tillhandahåller ett antal datorer som kan användas för att överföra dokument som måste göras från Mac, men vi rekommenderar att du skaffar dig en egen Mac.
Utbildningen ställer inga extremt höga krav på din dator så en standardmodell med minst 8 GB RAM-minne fungerar bra. Appar tar inte heller stor plats och kompileringen normalt sett inte speciellt processorkrävande.
Skolan kommer tillhandahålla trådlöst nätverk, skrivare, vissa programlicenser samt betala vissa utvecklarlicenser för var och en av er studenter.
Du kommer också själv få betala en del kurslitteratur. Våra lärare försöker dock hålla nere kostnaderna för er genom att välja på nätet tillgängligt material eller på annat sätt undvika dyra och kanske inte lika givande traditionell kurslitteratur. Du som är medlem i Unionen eller annat fackförbund kan fråga om facket kan hjälpa till med bidrag till kurslitteratur.

KONTAKTA OSS
Är du intresserad skicka ett email till team@integratorernahbg.com med information om dig själv, varför du vill gå och din email och telefonnummer.
 

Feel free to comment: