Språkcafé för företagare       med specialgäst från                 Arbetsförmedlingen

Välkommen till språkcafé tisdag 21/3 på Mindpark (Bredgatan 11)

Integratörerna välkomnar till Spåkcafé för företagare som denna gång gästas av Rade Stojovski från Arbetsförmedlingen. Han kommer att berätta om Arbetsförmedlingens uppdrag och vilken hjälp och stöd de kan ge egenföretagare. 
Integratörerna Helsingborg arrangerar språkcafé varannan tisdag. Har du en ambition att starta eget i Sverige, oberoende om du precis kommit till Sverige, redan är företagare eller om du är student är du välkommen att delta i våra språkcaféer. Vid varje tillfälle har vi diskussioner om allt ifrån de lagar som gäller, hur affärsidéer kan utvecklas till tips på marknadsföring och kommunikation.

Integratörerna Helsingborg siktar på att ha hälften svensktalande och hälften som håller på att lära sig svenska, detta för att bättre kunna erbjuda hjälp. Integratörerna Helsingborgs språkcafé erbjuder en unik plattform för att kunna gå ifrån idé till verklighet. Var med och träffa entreprenörer ifrån flera olika kulturer och länder med skiftande bakgrund. Språkcafé för företagare är såklart helt öppet och vi välkomnar alla som vill vara med och delta. 

IN ENGLISH

Integratörerna Helsingborg welcomes you to "Språkcafé för företagare". This time with Rade Stojovski from Arbetsförmedlingen, who will talk about the Arbetsförmedlingen's mission and how they can support entrepreneurs start their own business. Join us and discuss business with experienced entrepreneurs and ask questions about how to drive a company.

Integratörerna Helsingborg hosts språkcafe every other Tuesday. Those who have ambitions to start their own business in Sweden, whether they are a new-comers, businessmen, entrepreneurs or even students are invited to attend interesting open discussions on how to start a new business and the applicable laws that control the whole process.

Integratörerna Helsingborg for a 50/50 mix of Swedes and non-Swedes during the events, for better exchange of ideas and expertise. Integratörerna Helsingborg offers a unique platform to enlighten the vague sides and ease the process for those who have new ideas and projects plans. Welcome to meet entrepreneurs from different cultures and backgrounds. Språkcafé for entrepreneurs is an open gathering and welcomes everyone that wishes to attend.